Ilercavònia
Advertisement
BENVINGUT
Ajuda
FAQ
Manteniment
Comunitat
Polítiques

Hola Jacme07!, sigues benvingut/benvinguda a Ilercavònia i al coneixement lliure sobre les comarques centrals dels Països Catalans. T'encoratgem a millorar els nostres articles i a crear-ne de nous, i si en vols fer-ne ús sols et demanem que en facis esment.

Esta és la pàgina de discussió del teu compte d'usuari, que et servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho faces a la teua pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que t'ha escrit. A més, tens la teua pàgina d'usuari, on pots posar les teues dades, interessos, etc.

Per a trobar idees per a contribuir al projecte pots editar-ne els articles pendents.

Recorda sempre de signar en les discussions amb el desè botó de dalt de la barra d'edició (Signature icon.png), o bé amb el codi --~~~~. Per signar.PNG--ASTOROT (discussió) 16:56, des 2, 2020 (UTC)

Salutacions[]

Hola, benvingut/da a Ilercavònia! Moltes gràcies per la teva edició a Tomàs Camacho Molina.

Si us plau, deixa un missatge a la meva discussió si et puc ajudar en alguna cosa! ASTOROT (discussió) 12:19, des 2, 2020 (UTC)

D'articles[]

Et demano que evitis els enllaços externs en les referències, ja que les adreces solen desaparèixer desactualitzant ràpidament els articles (sempre preferirem la referència de la millor bibliografia existent si és possible). Els articles que creguis interessants de crear els hauràs de mantenir actualitzats, el que suposa un compromís de treball continu. Tingueu-ho present.

A banda t'haig de preguntar si ets l'Usuari:Jjll.--ASTOROT (discussió) 15:26, des 3, 2020 (UTC)

Hola! Pos sí, segurament soc jjll. Vaig intentar recuperar el compte però no vaig poder fer-ho, per això vaig crear este. Entenc que preferixes referències bibliogràfiques a les cibernètiques, cap problema. Les que he posat en els articles son de les entrades que he muntat a la viquipèdia, perquè allí és obligatori referenciar-ho tot així. Jacme07 (discussió) 18:22, des 3, 2020 (UTC)

Si feu servir els articles de Viquipèdia no oblideu posar-ho a l'apartat Enllaços externs. Esta serà la referència més important alhora que se reconeix el projecte i l'autoria original. Està bé però aportar-hi alguna cosa que ens diferencie ni que sigui mínimament perquè tampoc volem ser una rèplica. Posar l'enllaç extern no significa que no se puguin posar referències de notable interès –sobretot a posterioritat de la creació inicial, en les actualitzacions–; demano això sí que siguin lo més fiables i estables possibles i que se supervisen periòdicament (et puc assegurar, després de molts anys, que hi ha administracions, premsa i sobretot referències "cibernètiques" que han desaparegut o han canviat d'adreça sense avís). De l'altra els usuaris no han d'oblidar el criteri de neutralitat, el d'adequació dels articles per a la inclusió o el criteri d'independència del subjecte que recull la promoció, la publicitat o l'autopublicació o la d'afins com a problemes d'inadmissibilitat. Per últim, si us plau Jaume edita la teua pàgina d'usuari. Et demano com a mínim que declaris que també ets "col·laborador de Viquipèdia (Usuari:Jjll) des de l'any 2008". Cordialment,--ASTOROT (discussió) 16:04, des 4, 2020 (UTC)

Cap problema! Amb tot, tingues en compte que bona part de les aportacions que he fet aquí son també de la meua collita a la Viquipèdia, i que el que he fet és afegir-les aquí també. salut! Jacme07 (discussió) 16:13, des 4, 2020 (UTC)

Ho sé i gràcies. Per cert no cal que a la pàgina d'usuari tinguis l'estructura "Sobre mi", "Les meves contribucions" i "Les meves pàgines favorites" que apareix per defecte. Sols és una possiblitat.--ASTOROT (discussió) 16:23, des 4, 2020 (UTC)

Per ser-ne sabedor. Entenc que t'interessa especialment el tema literari així que compto que podré encomanar-te, si cal, assumptes d'aquesta tipologia.--ASTOROT (discussió) 16:41, des 4, 2020 (UTC)

Advertisement