Advertisement

We're Getting Mutants in the MCU - The Loop

01:36

Juan Milián Querol (Morella, 27/8/1981) és un polític.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i màster en Direcció Financera i Comptable de l'Empresa per l’IDEC (Institut d'Educació Contínua).

En les Eleccions al Parlament de Catalunya del 2010 va concórrer en les llistes del Partit Popular (PP) per la circumscripció de Barcelona -número 13- sense resultar escollit. Arran de la renúncia de Josep Llobet, nomenat vicepresident tercer de la Diputació de Barcelona, accedí a la condició de diputat del Parlament de Catalunya el 13 de setembre de 2011. Posteriorment va ser escollit, novament, diputat en les eleccions avançades al Parlament del 2012 (nº 9 llista del PP per la circ. de Barcelona) i en les eleccions al Parlament del 2015.

L'any 2007 va fundar l'editorial de llibres sobre política i cultura Episteme SL i és autor de És l'hora de David Cameron i Els nous lideratges polítics (2010).

El 16 de gener de 2014 va ser un dels 18 diputats del PP, que com Ciutadans i bona part del PSC, van votar en contra que el Parlament demanés la delegació de les competències per a poder organitzar consultes.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.